REPORTASJE I DITT BRYLLUP

I høst ble jeg spurt om jeg kunne tenke meg å vise frem bildene av Camilla & Carl Thomas sitt bryllup i magasinet Ditt Bryllup. Det ville jeg selvfølgelig, og ble kjempeglad da brudeparet også ville være med på dette!
Ditt Bryllup er Norges ledende bryllupsmagasin, og kommer bare ut én gang i året, så jeg tipper at de fleste bruder som skal gifte seg til sommeren kjøper dette. Bildene mine har fått viet hele 6 sider i bladet, og Camilla & Carl Thomas deler alt om sin fantastiske dag på Seilerholmen i Sandefjord, og kommer med masse nyttige tips til kommende brudepar. Løp og kjøp sier bare jeg!

Ditt_Bryllup_bryllupsfotograf_Michaela_Klouda-2973Ditt_Bryllup_bryllupsfotograf_Michaela_Klouda-2974Ditt_Bryllup_bryllupsfotograf_Michaela_Klouda-2975Ditt_Bryllup_bryllupsfotograf_Michaela_Klouda-2979Ditt_Bryllup_bryllupsfotograf_Michaela_Klouda-2977Ditt_Bryllup_bryllupsfotograf_Michaela_Klouda-2981Ditt_Bryllup_bryllupsfotograf_Michaela_Klouda-2984Ditt_Bryllup_bryllupsfotograf_Michaela_Klouda-2982

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!