ÅRETS BRYLLUPSFOTOGRAF 2014 | NORWEGIAN WEDDING BLOG

Jeg har vært litt for opptatt med å skryte av dette på Facebook-siden min, og har glemt bort bloggen, som er minst like viktig!

Det begynner jo å bli en liten stund siden, men jeg har blitt kåret til Årets Bryllupsfotograf 2014 av Norwegian Wedding Blog, Norges største bryllupsblogg! Dette er jo selvfølgelig heeelt fantastisk, og jeg har ikke ord for hvor mye dette betyr for meg! Det finnes jo så utrolig mange flinke bryllupsfotografer der ute, og det at jeg har vunnet en slik kåring så tidlig i karrieren viser at hard jobbing og positivitet hjelper langt på vei.

Hurra!!

Bryllupsfotograf_Oslo

Så om du er i giftemodus og har lyst på meg som din bryllupsfotograf, så er det bare å ta kontakt! Jeg har fremdeles noen få ledige datoer i år, og masse ledig i 2015.

Jeg benytter samtidig muligheten til å ønske dere alle en riktig god påske! Min favoritthøytid!

Årets-Bryllupsfotograf-2014

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!