BRYLLUPSFOTOGRAFERING | NORA & RUNE

Nå er det ikke lenge før bryllupssesongen er i gang for fullt, med jobbing hver lørdag! Jeg fikk en veldig fin start på sommersesongen med bryllupet til Nora og Rune, som giftet seg på årets så langt varmeste dag. Det var en lørdag i april, og dagen kunne ikke blitt bedre! Vielsen var i Bekkelaget kirke, og selskapet var på nydelige Nordre Skøyen Hovedgård, og mellom disse tok vi bilder i en skog full av vår og hvitveis. Helt perfekt!

Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-105Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-106Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-101Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-108Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-111Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-104Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-112Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-114Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-115Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-117Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-118Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-120Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-125Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-126Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-121Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-127Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-130Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-134Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-132Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-140Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-138Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-143Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-142Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-136Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-119Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-147Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-148Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-146Bryllupsfotograf_Oslo_Michaela_Klouda_Photography-145

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!