Lost In France | Bryllupsfoto i Frankrike

Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-107

For litt siden var jeg på tur i Frankrike med The Norwegian Wedding Blog og de anerkjente amerikanske fotografene Archetype Photography.

Anledningen var en workshop hvor vi fikk fotografere vakre modeller i nydelige kjoler i helt fantastiske omgivelser!

Vi var i Vence, en liten by helt sør i Frankrike, og fikk virkelig kjenne på den franske stemningen. Om du planlegger bryllup i utlandet eller i Frankrike, men ikke er helt sikker på hvor, så anbefaler jeg Syd-Frankrike på det varmeste! Og ta gjerne med deg meg som fotograf også! 😉

Her er noen av bildene fra den første dagen!

Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-101-2Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-101Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-103Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-102Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-104Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-105Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-108Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-112Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-114Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-116Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-110Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-115Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-117Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-120Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-119Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-121Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-124Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-126Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-128Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-130Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-131Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_Frankrike-132Det er en hel del flinke folk som har vært med på dette her, og de er som følger:

Editor, Stylist & Workshop Hostess: Norwegian Wedding Magazine

Photographers, Speakers: Koby & Terilyn Brown, Archetype

Gown Designer: Joanne Fleming Design

Floral Artist: Laetitia C. Fleurs d’Atelier

Hair & Makeup Artist: Beauty by Tilde

Hair Adornments: Sibo Designs by Sheila Bobeldijk

Models: Rebecca Løckra Hægland & Oda Østenstad Fjell

Sponsors: Richard Photo Lab, Trillo & Sons, & Photographer’s Edit

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!