Lost in France part II | Bryllupsinspirasjon fra Frankrike

Jeg har gledet meg til å vise frem bildene fra dag to i deilige Frankrike! Disse bildene er fotografert i den lille byen Vence, og det er ikke vanskelig å finne gode fotolocations der, uansett hvor du snur deg er det nydelige bakgrunner, og når du har så fantastiske modeller i tillegg så er det bare å fyre løs med kamera… Ta en titt da vel!

Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-101Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-110Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-109Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-113Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-117Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-115Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-103Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-102Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-105Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-107Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-108Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-104Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-121Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-123Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-124Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-125Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-126Fotograf_Michaela_Klouda_Bryllup_i_utlandet-128

Og supermenneskene som har vært med å lage herligheten er:

Editor, Stylist & Workshop Hostess: Norwegian Wedding Magazine

Photographers, Speakers: Koby & Terilyn Brown, Archetype

Gown Designer: Joanne Fleming Design

Floral Artist: Laetitia C. Fleurs d’Atelier

Hair & Makeup Artist: Beauty by Tilde

Hair Adornments: Sibo Designs by Sheila Bobeldijk

Models: Rebecca Løckra Hægland & Oda Østenstad Fjell

Sponsors: Richard Photo Lab, Trillo & Sons, & Photographer’s Edit

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!