Bryllup i Oslo | Eirin & Trond | Villa Lilleborg

Dette herlige paret giftet seg for noen uker siden på Villa Lilleborg på Ormøya i Oslo. Været var ikke helt på vår side, men det var et hint av vår i lufta og vi klarte å gjennomføre fotograferingen utendørs!
Eirin og Trond var så søte sammen, og hadde så fine antrekk! Eirin sin kjole var vintage og fra Elsa Billgren i Stockholm. Jeg digger bruder som tenker annerledes og som tenker gjenbruk og miljøvennlighet. Og Villa Lilleborg var det perfekte stedet for denne typen bryllup, med sin sjarmerende gule villa og nydelige omgivelser med stor hage og sjøen rett i nærheten.

Og her er noen av favorittbildene mine:

Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-101Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-102Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-110Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-111Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-112Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-113Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-115Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-118Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-116Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-117Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-119Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-120Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-121Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-122Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-123Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-124Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-125Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-106Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-105Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-127Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-126Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-128Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-133Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-132Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-130Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-131Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-134Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-136Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-137Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-139Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-140Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-141Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-143Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-135Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-144Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-145Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-147Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-149Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-151Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-152Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-153Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-154Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-155Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-156Fotograf_Michaela_Klouda_Oslo_Bryllup_Villa_Lilleborg-159

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!