Bryllup på Ekebergrestauranten | Ina & Heidi

bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-102Dette må være et av favorittbryllupene mine fra i sommer. Ikke fordi det var noe mer spektakulært og ekstragavant enn andre bryllup jeg har fotografert. Ikke fordi det var noe så “uvanlig” som at to jenter giftet seg. Men fordi det var noe helt spesielt i lufta denne dagen. Den supersmale glassverandaen på Ekebergrestauranten var proppfull av glade mennesker, og stemningen var tjukk av forventning og kjærlighet. Og jeg synes det er så fint med vielser på annerledes steder.

Og det skader jo ikke å få lov til å fotgrafere to så flotte damer i matchende kjoler på et av de fineste stedene i Oslo. Ina og Heidi strålte gjennom hele vielsen og fotograferingen. Og de vannvittig vakre døtrene til Ina var helt nydelige som brudepiker i knæsje kjoler. Og alt var egentlig veldig, veldig fint! <3

bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-101bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-104bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-105bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-106bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-107bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-108bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-103bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-109bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-110bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-111bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-112bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-114bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-115bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-116bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-117bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-118bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-119bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-120bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-121bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-122bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-123bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-124bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-125bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-126bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-127bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-128bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-129bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-130bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-131bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-132bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-133bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-134bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-135bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-138bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-139bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-140bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-141bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-142bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-143bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-144bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-147bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-149bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-151bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-145bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-146bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-152bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-153bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-154bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-155bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-157bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-156bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-158bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-159bryllupsfotograf_oslo_michaela_klouda_ekebergrestauranten-160

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!