Halvdagsbryllup | Fagerborg kirke og Lysebu | Tonje & Anders

Tonje og Anders hadde et veldig avslappa, men klassisk bryllup, hvor de viet seg i Fagerborg kirke og hadde selskapet på vakre Lysebu. Tonje kom spankulerende til vielsen rett fra frisøren og de kjørte av gårde i en lekker Porsche etter vielsen. Vi fotograferte selve bryllupsbildene i byen, og det liker jeg så godt! Perfekt for de som ikke bare vil ha klassiske bilder i det grønne, selv om det er nok av grønt i byen også da. 🙂
Kjolen til Tonje var heeeelt nydelig (sjekk detaljene på ryggen!!!) og Anders hadde smoking som alltid er en slager. Takk for at akkurat jeg fikk fotografere dere!

bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-101bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-102bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-103bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-104bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-105bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-106bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-107bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-108bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-109bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-110bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-111bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-113bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-112bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-114bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-115bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-116bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-117bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-118bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-119bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-120bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-121bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-122bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-123bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-124bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-125bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-126bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-127bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-128bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-129bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-130bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-131bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-132bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-133bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-134bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-135bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-136bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-137bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-138bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-140bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-144bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-139bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-146bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-141bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-142bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-143bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-145bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-147bryllupsfotograf_oslo_bryllup_lysebu_fotograf-148

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!