Fødsel | Fødselsfotografering

I november gjorde jeg en ganske så spesiell fotografering, som jeg aldri har gjort før!

Jeg var så heldig at jeg fikk være med da lille Leah Natt ble født. Jeg må innrømme at jeg var ganske nervøs og usikker på hva som ventet meg i det lille rommet på Ullevål sykehus, og hadde hjertet ganske godt oppi halsen da jeg tok en taxi klokka ett på natta etter å ha fått en sms om at nå var det bare å komme.
Og det som ventet meg var en av de mest spesielle og fine opplevelsene jeg har vært med på! Helt fantastisk rart og underlig, men samtidig det mest naturlige i hele verden. Og jeg følte meg utrolig priviligert som fikk være en av få personer til stede i noe som er såpass “privat”, og veldig takknemlig for at jeg får lov å vise frem bildene.
Jeg må understreke at jeg overhode ikke er noen fødselsfotograf, men her er i alle fall historien om da en liten jente kom til verden. 🙂

bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-101bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-103bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-102bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-106bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-105bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-104bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-107bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-108bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-109bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-113bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-110bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-111bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-112bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-114bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-115bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-116bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-120bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-117bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-121bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-118bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-119bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-122bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-123bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-124bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-125bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-126bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-127bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-128bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-129bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-130bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-131bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-132bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-133bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-134bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-135bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-136bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-137bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-138bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-139bryllupsfotograf_oslo_babyfoto_bryllup-140

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!