Bryllup på Sunnmøre | Devoldfabrikken

I sommer var jeg for andre gang på Sunnmøre for å fotografere bryllup, og nok en gang i Langevåg på Sula utenfor Ålesund.
Denne gangen var det bryllupet til Live og Eivind på Devoldfabrikken.

Vi startet dagen med en “first look” og tok bryllupsbildene før vielsen, siden brudeparet allikevel skulle ankomme sammen (med båt!).
“First look” er når brudeparet møtes bare de to (og fotografen da) allerede før vielsen, og kan være et helt spesielt øyeblikk for de som ikke er så tradisjonelle av seg, og er også helt perfekt hvis man vil ha ekstra tid med gjestene mellom vielse og middag.

Selv om dagen var planlagt ned til den minste detalj så var det en fantastisk avslappet stemning hele dagen, og så mange lekre detaljer!

Live hadde en fantastisk vintage brudekjole fra 30-tallet fra Gaggu Vintage, ringene og forlovelsessmykket (ja, man må faktisk ikke ha ring!) er fra superflinke Gullsmed Bugge & Authen.

Dette bryllupet har også vært publisert på Junebug Weddings!

Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-101Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-103Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-104Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-105Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-107Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-108Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-109Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-111Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-112Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-113Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-114Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-116Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-102Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-117Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-118Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-119Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-121Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-120Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-122Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-123Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-124Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-125Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-126Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-129Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-134Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-137Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-138Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-139Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-140Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-141Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-142Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-143Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-144Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-146Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-147Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-148Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-149Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-150Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-151Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-152Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-153Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-154Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-155Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-156Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-157Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-158Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-159Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-161Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-162Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-186Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-164Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-178Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-166Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-169Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-170Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-172Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-173Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-175Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-176Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-182Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-180Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-179Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-181Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-183Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-184Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-185Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-187Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-188Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-195Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-189Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-190Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-194Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-192Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-193Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-196Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-197Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-198Junebug_Weddings-Michaela_Klouda_Photography-199

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!