Gravidfotografering | Gravid med tvillinger!

Før påsken ble jeg kontaktet av Marjan og Amin om jeg hadde lyst til å fotografere gravidbilder og kjærestebilder av de to. Når er termin? spurte jeg. I juli, svarte Marjan. Men da har vi gooood tid, sa jeg. Men neida, Marjan var gravid med tvillinger og hadde allerede en ganske så stor mage, så etter påske møttes vi i deilig vårvær for å knipse noen bilder.
Disse to var så herlige og naturlige foran kamera, og det var en drøm å få forevige dette nydelige paret med to små skatter i magen og en så spennende tid i møte. Ja takk til flere slike fotograferinger!!

gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-102gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-101gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-109gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-110gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-103gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-104gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-111gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-112gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-105gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-106gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-107gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-108gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-113gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-114gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-115gravidfotografering_gravid_fotograf_oslo-116

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!