Bryllup på Hvalstrand bad

Noen mennesker har så utrolig bra stilsans, og Marie og Torbjørn er definitivt to av de! De må være et av de kulere parene jeg har fotografert, og jeg elsket ALT ved dette bryllupet! Kjolen (laget av fantastiske Natasha Borgli hos Gaggu Vintage), skoene, blomstene, stedet, vielsen, bandet, brudesveisen, trykksakene, alt var gjennomført og lekkert. Dette viser også at det er fullt mulig å tenke litt utenfor boksen når man planlegger bryllup og følge sin egen stil istedetfor de typiske bryllupskonvensjonene.

Jeg fotograferer vanligvis kun heldagsbryllup, og noen halvdags, men gjør også mindre pakker når bryllupet ikke er på en lørdag i høysesongen for bryllup.

Håper du vil la deg inspirere!

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!