Høstbryllup med utendørs vielse i Horten

Det er noe ekstra magisk med høstbryllup, og litt ruskevær er mer velkomment enn midt på sommeren. Ekstra fint er det når brudeparet trosser vær og vind og har utendørs vielse! Anette og Håvard hadde en helt nydelig seremoni ved sjøen på Karljohansvern i Horten og gråværet gjorde det hele enda mer stemningsfylt. Middagen og festen ble holdt på Tufte gård like i nærheten, i en superkoselig lavvo midt i skogen med masse stearinlys og masse stemning, et helt perfekt lokale for et høstbryllup. På dette bryllupet var jeg så heldig å ha med superflinke Kristianne Marøy som andrefotograf! Det er ekstra gøy å være to fotografer på et bryllup, da får man dekket alt som skjer fra flere vinkler.

 

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!