Forlovelsesfotografering i solnedgang på Sola strand | Stavanger

I april skal jeg fotografere dette herlige paret sitt bryllup i Stavanger, og i fjor sommer møttes vi på Sola strand for å ta noen bilder i solnedgangen. Jeg elsker denne type fotograferinger, det er alltid så gøy å bli kjent med parene “mine” på denne måten. Inger Hanne og Fredrik tok med seg hunden Vega, og sammen løp vi rundt i sanden en times tid og nå gleder jeg meg bare enda mer til å forevige dagen deres, som jeg er sikker på kommer til å bli helt fantastisk!

Jeg anbefaler alle som skal gifte seg å ha en forlovelsesfotografering før bryllupet. Ofte er folk litt nervøse for å være foran kamera og redde for å ikke være fotogene, men etter en slik avslappet fotografering oppdager samtlige at det faktisk kan være ganske gøy! Og ikke minst er det stas å få noen skikkelig fine bilder av seg og kjæresten i en mer hverdagslig setting enn selve bryllupet.

 

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!