Høstbryllup i Tromsø

I høst var jeg så heldig at jeg fikk besøke fantastiske Tromsø for aller første gang og samtidig fikk jeg bli kjent med Tonje og Martin. Jeg tenker stadig på hvor glad jeg er for at jeg ble akkurat bryllupsfotograf og får oppleve så mange fine plasser og møte så mange fine mennesker. Tonje og Martin tok meg i mot med åpne armer og det føltes som vi hadde kjent hverandre lenge. Bryllupet var akkurat passe avslappet og akkurat passe nord-norsk, med vielse i den majestetiske Ishavskatedralen, etterfulgt av et par pils og fish’n’chips på en lokal pub med bare brudeparet og meg, før vi dro for å ta et par kjappe bilder i den nydelige høstsola og videre på middag og fest. Grunnen til at vi kun tok en kjapp fotoseanse var at vi hadde planlagt å dra opp i fjellene dagen etter for å bruke litt mer tid på selve bryllupsbildene og for å få noen skikkelig episke bilder. Vel, dagen etter var det skikkelig drittvær, men vi dro av gårde allikevel, kun for å bli møtt av enda mer regn og tåke. Men vi trosset vær og vind og fikk til noen skikkelig fine bilder allikevel. Elsker når brudepar er sporty og litt gærne, det er da vi kan skape magi sammen!

 

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!