Aprilbryllup på Solastranden Gård | Stavanger

I år fikk jeg starte bryllupssesongen på en fantastisk måte, nemlig på Solastranden gård i Stavanger.

Dagen startet på min favoritt frisørsalong, Aprés, som er helt perfekt til å starte bryllupsdagen om man gifter seg i Stavanger!
Både vielsen og middag/fest var på Solastranden gård, og det anbefales virkelig å ha alt som skal skje på samme sted, det gjør at dagen blir mer avslappet både for brudepar og gjester og man slipper å bruke tid på å reise fra sted til sted.

Bryllupet var helt nydelig og det er fantastisk å fotografere på Solastranden som ligger rett utenfor døra. Her kunne jeg fotografert hver dag uten å bli lei! Vi tok også forlovelsesbildene på samme sted, de kan du kikke på HER om du har lyst.
Inger Hanne og Fredrik strålte gjennom hele dagen, og jeg er så glad for å få jobbe med så fantastiske mennesker!

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!