Bryllup på Giske | Øygardshallen

Jeg giftet meg selv for to år siden, og tenker ofte at vårt bryllup var det beste av alle bryllup, hehe! Det var helt til jeg fotograferte bryllupet til Maiken og Øystein.
Giske må være et av de aller fineste stedene i Norge, en bitteliten paddeflat øy full av enger med kyr, gamle trehus og kritthvite strender, omkranset av vakre fjell og Øygardshallen er desidert et av de kuleste selskapslokalene jeg har vært i så langt. Vielsen var ute på en eng med utsikt mot fjellene, kjolen var perfekt og vintage, buketten var “to die for”, alle detaljer var gjennomført til punkt og prikke og maten var ut av annen verden.

Men det er ikke kjolen, maten, buketten eller andre perfekte detaljer som utgjør et bra bryllup. Det er menneskene og stemningen. Og Maiken og Øystein er noen av de hyggeligste menneskene jeg har truffet og omgir seg med minst like fine folk, og det skaper bra bryllup.

Jeg sier det nok en gang, jeg er så takknemlig for at jeg får reise rundt og møte slike fine folk og bli inkludert i latter, tårer og alt annet som hører med! Takk for at dere valgte akkurat meg som deres fotograf, det var virkelig et av sommerens høydepunkt!

Sted: Øygardshallen, Giske
Kjole: Gossamer
Bukett og blomsterdekorasjoner: Plukk Blomster
Catering: Zuuma Ålesund

 

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!