Bryllup på Stratos, Oslo | Alt er love

Jamina og Stine solgte inn bryllupet sitt som: “Urbant, kult, avslappet, gøy, ikke for stivt, ikke for tradisjonelt. Ellers kan vi jo nevne at bryllupet vil bestå av et herlig mangfold mennesker fra hele verden og med alle tenkelige legninger. Skikkelig fargerik gjeng!”. I tillegg møtte jeg dem i et tidligere bryllup i Barcelona som også var bryllup for minnebøkene, så jeg visste at dette ville bli en bryllupsfeiring helt etter mitt hjerte. Og det ble det virkelig! Avslappet brudepar med matchende gule sneakers, utendørs vielse med utsikt over hele Oslo by, masse herlige mennesker og helt vanvittig god stemning fra start til slutt. Også tok vi selve bryllupsbildene midt i byen, rundt Youngstorget, noe jeg digger!

I tillegg ble jeg tatt i mot av både brudepar og familien deres som om jeg var en gammel venn, noe som virkelig varmer et fotografhjerte. Det å bli så satt pris på, inkludert og tatt vare på gjennom et bryllup, og også i tiden før bryllupet, beviser at jeg har fått jobbe med den type kunder jeg ønsker meg og gjør at jeg blir enda mer giret på å levere og gi alt jeg har!
Takk for en helt fantastisk dag og takk for at dere gjorde jobben min til en drøm hele dagen, Jamina og Stine.

I tillegg synes jeg Stratos er et så topp sted å gifte seg på at jeg har skrevet en egen artikkel om det hos Blikkfangerne! Den finner du HER. 

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!