Bryllup i Italia | Villa Cariola, Gardasjøen

Ikke det at det ikke er superstas å få reise rundt i Norge og fotografere vakre mennesker på vakre steder, men det er liksom litt ekstra stas når man blir booket til bryllup i utlandet. Og ikke bare hvilket som helst utland, men et av mine favorittutland; fantastiske, romantiske, pasta-og vinrike Italia! Og i tillegg til å få reise til et vakkert sted som Villa Cariola for å jobbe, så fikk jeg jobbe med og bli kjent med så fine mennesker som Martine og Anders.

De hadde stelt i stand tidenes bryllupsfeiring med tre dagers fest med sine kjente og kjære. Med god hjelp av Camilla fra Italienske Bryllup da. Endelig fikk jeg møtt og jobbet med henne, og kan nå si at jeg anbefaler henne på det varmeste om dere som leser dette tilfeldigvis planlegger bryllup i Italia. Profesjonell ut i fingerspissene!

Men tilbake til bryllupet; det er så fint å strekke feiringen over flere dager om man har mulighet til det, og det aller beste jeg vet er når alt foregår på et og samme sted. Så avslappet og praktisk, og minst mulig stress for både brudepar og gjester. Torsdag kveld var det en uhøytidelig pizzabuffet, vin og drinker og gelato-bar og også et par taler. Perfekt om man ikke vil ha en altfor lang middag og altfor mange taler på selve bryllupsdagen. På fredagen var det klart for bryllup, med vielse rett utenfor døren på ettermiddagen og middag med italienske delikatesser, masse tårer og latter og fantastisk underholdning fra DJ og saxofonist. Så gøy! Bildene tok vi i nydelig kveldslys rundt villaen. Topp det hele med et überkult brudepar med helt effortless stil, så har du drømmebryllupet.

Skal du gifte deg i Italia, så vet du nå om en fotograf som gladelig blir med for å forevige det hele!

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!