Best of 2018 | Mine beste bryllupsbilder

Åh! 2018 er definitivt det beste årets sånn bryllupsmessig så langt! Mye fordi jeg stadig utvikler meg og føler jeg har levert mitt beste arbeid så langt, men aller mest på grunn av alle de fantastiske brudeparene og menneskene jeg har møtt på min vei og alle de nye stedene jeg har fått besøke takket være jobben min. For meg er det å fotografere et bryllup så innmari mye mer enn å bare møte opp og ta noen fine bilder av brudeparet. Det er kjempeviktig at brudeparet og jeg blir godt kjent og at jeg er mer enn bare fotografen den dagen og at brudeparet er mer enn bare kunder for meg. Det er jo et forhold som varer i omtrent to år, hvis ikke lenger, så det er sååå viktig at vi matcher! Og jo mer fokus jeg har lagt på dette, jo bedre blir bryllupene jeg får fotografere og jo bedre bilder blir det!
Målet mitt for neste år er å bli enda flinkere til å fange alle de små, men viktige øyeblikkene og rett og slett bry meg bittelitt mindre om å ta vakre bilder av vakre mennesker, selv om det selvfølgelig er litt vanskelig å ikke bry seg om..!
Her er i alle fall mine favoritter fra året som har gått:

 

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!