Bryllup på Odden gård | Skien

Jeg vil så gjerne dele bildene fra dette herlige sommerbryllupet fra Odden gård. Ikke bare fordi det var et så fint og romantisk bryllup, men også på grunn av den sterke historien til Julia og Marius.

Samme sommer som de begynte å planlegge drømmebryllupet, fikk Julia en alvorlig diagnose som ingen 25-åring forventer å få, nemlig MS, multippel sklerose, og en ganske agressiv variant. Hadde noe slikt skjedd med meg, eller en hvilken som helst annen person vil jeg tro, hadde jeg nok avlyst og utsatt bryllupet (bryllupsplanlegging er jo ikke akkurat for pingler!) og fokusert på sykdommen, men det var tydeligvis uaktuelt for disse stå-på-folka.
De fantastiske vennene til Julia startet en innsamlingsaksjon for å dekke deler av behandlingen, og samlet inn over 400 000,-, og bare et halvt år før bryllupet dro Julia til Russland for å gjennom en heftig stamcellebehandling. Behandlingen ble vellykket, og tilbake i Norge med et ikke-eksisterende immunforsvar og uten hår fortsatte bryllupsplanleggingen.

Og en vakker sommerdag i juli ble bryllupet gjennomført, og jeg tror samtlige av gjestene var mektig imponert over dette superparet. Jeg tror ikke det var et øyeblikk hvor brudeparet ikke smilte fra øre til øre, og bryllupet ble ikke bare en en bryllupsfest, men en feiring av selve livet.

Nok en gang må jeg si at jeg er så takknemlig for jobben min og den tilliten alle brudepar viser meg, tenk at jeg får lov til å ta del i slike historier og ikke minst få lov til å være den som gjør at en slik dag vil leve for evig..! Takk!

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!