Bybryllup i Oslo | Bryllup på Månefisken

Bybryllup har blitt en stor favoritt hos meg de siste årene! Vakker og storslått natur i all ære, men jeg synes det er noe helt eget å feire bryllupsdagen i sin egen by, vandre gatelangs mellom vielse og fest og stoppe for å ta bilder på gatehjørner man vanligvis kanskje bare går forbi, som plutselig blir til perfekte bakgrunner for noen romantiske, men samtidig kule bryllupsbilder. Denne sommeren har stort sett bestått av regnfulle lørdager, og denne dagen var inget unntak, men det pleier heldigvis ikke å være en stopper hverken for humøret eller for å få gode bilder.

Etter vielsen dro vi rett av gårde til Månefisken, og hang rundt i området mens Stine og Didrik danset og manøvrerte seg over våt brostein i skyhøye Valentinos og glatte lakksko. Og hvis du som meg synes kjolen til Stine er rålekker, så kan jeg fortelle at hun faktisk hadde lånt den av en venninne som giftet seg i den noen år tidligere! Og det går jo selvfølgelig an! Topp for både miljø og lommebok, og når den i tillegg sitter som et skudd så er det jo ingenting å lure på!

 

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!