Bryllup i Stavanger | Flor & Fjære

Jeg får besøke veldig mange flotte steder når jeg er ute og fotograferer bryllup, men Flor & Fjære tar virkelig kaka! Og ikke nok med at selve stedet var helt vilt, men brudeparet og bryllupet var om mulig enda bedre!

Da jeg først fikk mail fra Hanne og Endre begynte det allerede å krible i magen, jeg hadde hørt om Flor og Fjære før, og bare tanken på å få fotografere bryllup der gjorde meg ekstatisk. Og enda bedre var det at dette paret både bor der og driver selve stedet, så denne eksotiske plassen midt ute i havet utenfor Stavanger er å regne som deres egne bakhage. Altså! Flor og Fjære er rett og slett en gigantisk eksotisk hage, med palmer, blomster, kaktuser og vann så langt øyet kan se, med vakkert hav omkring, bygget og grodd av tre generasjoner lidenskapelige og litt gærne Stavangerfolk. Du ville aldri ha gjettet at dette er i Norge utifra bilder.

Dette er ikke ment som noen fornærmelse mot alle andre brudepar, men dette bryllupet vant selve Beste Bryllups-prisen. Alt jeg elsker når det kommer til bryllup, og selve grunnen til at jeg driver med det jeg gjør, kulminerte sammen denne megavarme julidagen. Et episk sted, kule og utrolig inkluderende mennesker, utendørs vielse, bøttevis med champagne og øl, fantastisk mat, live musikk og utendørs dansegulv.

Mange par forteller meg at de ønsker seg et avslappet bryllup, men disse her skjønner virkelig hva avslappet betyr. Vi tok bryllupsportrettene før vielsen, slik at de kunne være sammen med gjestene resten av dagen. Etter en rørende vielse på sandstranden med vann og fosser i bakgrunnen, ble alle gjesten geleidet til en annen strand for øl og enkel grillmat, mens et band underholdt. Så ble det er par taler før alle ble ført videre til rosehagen for champagne og brudeparets taler til hverandre. Neste stopp var mer musikk og taler med mer champagne og hummerbisque i kaffekrus. Deretter mer snacks, taler og dans på gresset før en kort buffetmiddag før festen fortsatte utendørs igjen. Rett og slett den perfekte oppskriften på et skikkelig annerledes, avslappet og minneverdig bryllup.

Sjekk ut hele historien her, og om du har mulighet bør du definitivt besøke dette lille paradiset.

Your Narrative blog will appear here, click preview to see it live.
For any issues click here

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!