Vått og vakkert bryllup på Seilerholmen, Sandefjord

Dette bryllupet har jeg gledet meg lenge til å dele, og nå var det endelig på tide i forbindelse med brudeparets ett års bryllupsdag!
Jeg har fotografert på Seilerholmen flere ganger, og synes alltid det er like fint å komme tilbake dit. Men jeg må innrømme at jeg aldri har opplevd så elendig vær som akkurat denne dagen. Det virkelig høljeregnet, og alt var vått og bløtt og kaldt, men brudeparet var så glade og blide og lot seg overhode ikke påvirke og det var jeg så glad for å se! Og de ble heldigvis belønnet på kvelden, med helt nydelig solnedgang og regnbue.

Men tilbake til selve bryllupet, alt var så fint! Med maritim pynt, massevis av blomster, helt nydelig mat og så vanvittig god stemning gjennom hele dagen. Også må jeg bare nevne de nydelige blomstene, laget av Ruby Elise Blomster, tørkede blomster må være den fineste bryllupstrenden som har kommet!

Your Narrative blog will appear here, click preview to see it live.
For any issues click here

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!