Bryllup i Oslo Rådhus

Ikke alle drømmer om et storslått bryllup med en drøss av gjester, det er veldig mange som velger å gå for et lite bryllup med kun de aller nærmeste til stede. Hvis man skal følge med på (og bry seg om) bryllupstrender er det også mer og mer populært med såkalte mikrobryllup, som kan gjøres intimt og enkelt med en vielse og påfølgende kaffe og kaker hjemme i egen stue eller gjøres mer eksklusivt og be med nærmeste venner og familie på en fancy restaurant.

Dette året er det også mange som har måttet gå for mindre bryllup på grunn av situasjonen vi er i, men det jeg synes er fint er at mange av brudeparene mine har vært skikkelig glad for å ha et mindre bryllup og de som har utsatt selve festen til neste år har vært fornøyde med valget om et lite bryllup i denne omgangen.

Mange av disse har valgt en vielse i Oslo Rådhus, og det er mange gode grunner til å gifte seg akkurat der!
Det er enkelt og praktisk, rimelig, men det beste er at det er så utrolig flotte omgivelser! Selv om vielsen er liten og kort er det så staselig i det nydelige Munchrommet, og massevis av vakre kulisser for bryllupsbildene både inne og ute. Jeg er veldig glad i å fotografere i bymiljø, så området rundt Rådhuset har også masse fine fotomuligheter å by på. For selv om dere velger å gå for et lite bryllup betyr ikke det at det ikke er verdt å forevige! Bryllupsdagen er en viktig og høytidelig dag uansett hvordan dere velger å gifte dere, og bilder er noe dere aldri vil angre på at dere investerte i. Tenk så fint for barn og barnebarn å få ha bilder fra bryllupsdagen deres i fremtiden, og så fint for venner og familie som ikke var tilstede å få oppleve dagen deres gjennom gode bilder.

Man kan vie seg i Rådhuset på onsdager og fredager i tillegg til lørdager, så jeg har lansert en “Rådhus-pakke” som er et rimeligere alternativ om dere velger å gifte dere på en hverdag. For kr 15 000,- får dere fotografering av vielsen, gruppebilder med familie/forlovere etc. og bryllupsportretter i og rundt Rådhuset, inkludert ca 150 ferdig redigerte og høyoppløselige bilder, i tillegg til et slideshow.
På lørdager er prisen for dette kr 18 000,-.

Er dere nysgjerrige på å gifte dere i Oslo Rådhus finner dere all info dere trenger her.

Vil du se enda flere bilder fra bryllup på Rådhuset i Oslo finner du blogginnlegg om dette HER!


Info om Covid-19 høsten 2020: Fra Rådhuset sine nettsider: “Etter gjeldende nasjonale og kommunale innstramminger som følge av økende smitteutbrudd, er det nå bestemt at antall tillatte personer per vielser er totalt 6 personer. Det betyr at brudepar kan ta med fire gjester til seremonien, inkludert to vitner.

Spebarn og fotografer medregnes også i det totale antallet. Vi har dessverre ikke anledning til å gjøre unntak. Det er veldig mange brudepar som henvender seg til oss med et ønske om å kunne ta med noen få ekstra utover det som er besluttet. Vi velger derfor å behandle alle brudepar likt i denne sammenheng.”

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!