Vielse i skogen og bryllupsfest i byen!

Jeg elsker når brudepar skaper et helt unikt bryllup, og bryter alle “regler” for hvordan et bryllup skal være. Martine og Martin plukket det beste fra flere verdener og skapte en dag som virkelig siste hvem de er og hva de liker. Det startet med en helt fantastisk vielse i Nordmarka i Oslo med små champagneflasker til alle gjestene og nydelig utsikt. Deretter vandret alle gjennom skogen bort til t-banen (med en pitstop for litt øl og pretzels da!) som skulle frakte dem ned til festen i byen. På t-banen var det underholdning med live musikk og dans, til alle andre passasjerer sin store fornøyelse!Jeg og brudeparet tok en svipptur innom byens gater for litt flere portrettbilder, før vi ankom selskapslokalet mitt i hjertet av Oslo for drinker, helt fantastisk buffet og noen få flotte taler. Deretter ble det full fest med dansekonkurranse og pinneis. Helt perfekt spør du meg!

Og sjekk den utrolige kjolen til Martine!! Den hadde hun sydd helt selv, uten tidligere syerfaring! Skjønner ikke at det er mulig. Martin hadde også bidratt på de nydelige broderiene, som passet perfekt til et høstbrylllup.

Your Narrative blog will appear here, click preview to see it live.
For any issues click here

Vil du se flere bilder?
Her finner du alle mine historier!

FØLG MEG GJERNE!