La oss bli litt bedre kjent

Jeg heter Michaela og jeg er bryllupsfotograf. 
Min måte å fotografere bryllup er ikke å bare ta vakre bilder av brudeparet og dokumentere alt som skjer i løpet av bryllupsdagen, men å fortelle en kjærlighetshistorie og fange det unike ved hvert enkelte par og hvert eneste bryllup.

Jeg ønsker å være med dere fra planleggingen starter for å hjelpe dere å skape deres drømmedag, bli bedre kjent gjennom en avslappet forlovelsesfotografering og være en naturlig del av den store dagen deres. I etterkant kan jeg også hjelpe dere å lage lekre takkekort og vakre bryllupsalbum for å ta vare på minnene for alltid.

Jeg elsker bryllup, og det som får hjertet mitt til å slå ekstra fort er par som skaper sitt helt egne magiske drømmebryllup uten å tenke på regler og normer. Være seg et såkalt "elopement" bryllup med bare dere to på et hemmelig sted, et avslappet hagebryllup med festivaltema eller et romantisk bryllup i utlandet, det viktigste er at det er personlig og viser hvem akkurat dere to er. 

Jeg tok svennebrevet i fotografi i 2009 og har siden det fotografert bryllup, og veldig mye annet også!

Foto: Kristianne Marøy

Jeg holder til i Oslo, men reiser over hele landet og til utlandet for bryllupsoppdrag. 

Jeg bor på Torshov og har kontor på Sagene, i kontorfelleskapet MYNE, sammen med to andre bryllupsfotografer. Her sitter jeg og redigerer bilder når jeg ikke er ute og fotograferer, og tar i mot brudepar for å planlegge bryllupsfotografering og drikke kaffe.

I 2017 startet jeg og tre andre bryllupsfotografer Blikkfangerne, en samling av Norges råeste bryllupsfotografer. Vi ønsker å gjøre det lettere for brudepar å finne en skikkelig god bryllupsfotograf, vi skriver massevis av nyttige artikler til dere som planlegger bryllup og vi jobber for å løfte seriøst bryllupsfotografi og godt håndverk i hele landet.

Når jeg ikke jobber med bryllup, fotograferer jeg også andre ting, sånn som familiebilder, gravidbilder, portrettbilder og diverse kommersielle jobber. 

Om meg

FØLG MEG GJERNE!